Македонски English Shqip
> Аполо > Услуги
Сервис на уреди и потрошни материјали
За комплетно задоволување на потребите на нашите клиенти, дел од нашиот тим е искусен и сертифициран сервисер со повеќегодишно искуство.
Комплетен know-how за оптимизација на трошоците за печатење
Со цел оптимизација на трошоците за печатење на компаниите им даваме бесплатни совети за избор на потрошен материјал за да се обезбеди најниска цена на отпечаток (cost per page), потоа избор на најповолен печатач, мултифункциски уред согласно потребите на секој клиент.
On-line продажби
Наскоро на www.mojtoner.mk и www.mojtoner.com.mk со Вашите платежни картички ке можете да купувате онлајн а купените стоки во краток рок ќе Ви бидат испорачани на Вашата адреса.
On-line нарачки
За овластени партнери на Аполо достапен е и сајтот www.apollo.com.mk. На овој сајт нашите големопродажни партнери ќе добијат повеќе информации за одредени производи.


Оригинални брендови:
 • Brother
 • Canon
 • Dell
 • Epson
 • Fujitsu
 • HP
 • IBM
 • Konica Minolta
 • Kyocera Mita
 • Lexmark
 • Memorex
 • Nashuatec
 • OKI
 • Olivetti
 • Panasonic
 • Platinum
 • Ricoh
 • Sagem
 • Samsung
 • Sharp
 • Siemens Nixdorf
 • Toshiba
 • Wincor
 • Xerox
 • Zebra
 • Pilot
 • Verbatim
 • Philips
 • Mannesmann Tally
 • HP Printeri
 • Samsung Printeri
 • Aigostar
 • Cat

Компатибилни брендови:
 • Counter chips
 • Anpoll
 • Delacamp
 • Emstar
 • Fullmark
 • Graphic Jet
 • Static Control
 • Mito Color
 • Printking
 • IT Image
 • Spare parts
 • Green
 • Nature
 • Utax
 • Master color
 • Chinamate
 • Ninestar
 • Orink
 • I-Aicon