Македонски English Shqip
> Аполо > Производи
Оригинални потрошни материјали
Комплетна понуда на тонери, кертриџи, рибони и други потрошни материјали за HP, Samsung, Canon, Epson, Lexmark, Xerox и мноу други светски брендови на принтери.
Европски компатибилни потрошни материјали
Комплетна понуда од брендовите Emstar, GraphicJet, IT Image и Green. Производи со ISO и DIN сертификати.
Кинески компатибилни потрошни материјали
Комплетна понуда на тонери, кертриџи, рибони и други потрошни материјали со одлични цени. Нудиме широка лепеза на производи од неколку познати кинески брендови како Anpoll, Retech, FullMark, PrintKing. За колорните принтери нудиме специјализиран бренд MitoColor. Сите производители се ИСО сертифицирани.
Материјали за рециклирање
UniNet и Static Control се светски познати брендови за производство и дистрибуција на компоненти за тонери, ласерски принтери, МФП, копири и кертриџи. UniNet нуди широк асортиман на прашоци за рециклирање. Од друга страна, со понуда од над 15.000 производи и производни капацитети низ целиот свет, Static Control е лидер во инвестирањето во R&D во оваа област. Линијата на производи на UniNet и Static Control исто така вклучува чипови, драмови и ролери, ПЦР-и, магнетни ролери, доктор блејдови и др.
Принтери, мултифункциски машини и уреди
Од 2011 Аполо ја збогати својата понуда со ласерски, инкџет принтери и мултифункциски уреди на Samsung, HP, Xerox итн.
Магнетни медиуми
Нудиме и широка програма на Verbatim, Platinum и Kingston медиуми за запис на податоци (ЦД, ДВД, УСБ итн.)
Хартија и ролни за плотер
Нудиме А4 и А3 хартија од брендот Double A и Fabriano како и оригинални HP ролни за плотери.
Пенкала Пилот
Пилот пенкала со врвен квалитет. Само за вистинските познавачи.


Оригинални брендови:
 • Brother
 • Canon
 • Dell
 • Epson
 • Fujitsu
 • HP
 • IBM
 • Konica Minolta
 • Kyocera Mita
 • Lexmark
 • Memorex
 • Nashuatec
 • OKI
 • Olivetti
 • Panasonic
 • Platinum
 • Ricoh
 • Sagem
 • Samsung
 • Sharp
 • Siemens Nixdorf
 • Toshiba
 • Wincor
 • Xerox
 • Zebra
 • Pilot
 • Verbatim
 • Philips
 • Mannesmann Tally
 • HP Printeri
 • Samsung Printeri
 • Aigostar
 • Cat

Компатибилни брендови:
 • Counter chips
 • Anpoll
 • Delacamp
 • Emstar
 • Fullmark
 • Graphic Jet
 • Static Control
 • Mito Color
 • Printking
 • IT Image
 • Spare parts
 • Green
 • Nature
 • Utax
 • Master color
 • Chinamate
 • Ninestar
 • Orink
 • I-Aicon