Македонски English Shqip
> Аполо > За нас

Во втората деценија од своето постоење Аполо е компанија специјализирана за дистрибуција за принтерски потрошни материјали во Македонија и околните земји.


Нудејќи во континуитет одличен микс на конкурентни цени, разновидна палета на производи, оптимална достапност, доверлива испорака, одлични ИТ решенија за Вашите принтерски проблеми, Аполо успева да ги задоволи потребите на своите клиенти во областа на канцелариско печатење.


Од основната палета продаваме оригинални и компатибилни тонери, кертриџи, рибони, касети за фотокопири, филмови за факс итн.


Освен тоа во нашето понуда ќе најдете богат избор на материјали за рециклирање, принтери, магнетни медиуми, пенкала Пилот, хартија итн.Ве покануваме на искрена, долгогодишна соработка со взаемно почитување.


Тимот на Аполо
Оригинални брендови:
 • Brother
 • Canon
 • Dell
 • Epson
 • Fujitsu
 • HP
 • IBM
 • Konica Minolta
 • Kyocera
 • Lexmark
 • Memorex
 • Nashuatec
 • OKI
 • Olivetti
 • Panasonic
 • Platinum
 • Ricoh
 • Sagem
 • Samsung
 • Sharp
 • Diebold Nixdorf
 • Toshiba
 • Wincor
 • Xerox
 • Zebra
 • Pilot
 • Verbatim
 • Philips
 • Tally Genicom
 • HP Printeri
 • Samsung Printeri
 • Aigostar
 • Cat
 • Pantum
 • Logitech

Компатибилни брендови:
 • Counter chips
 • Anpoll
 • Delacamp
 • Emstar
 • Fullmark
 • Graphic Jet
 • Static Control
 • Mito Color
 • Print King
 • IT Image
 • Spare parts
 • Green
 • Nature
 • Utax
 • Master Color
 • Chinamate
 • Ninestar
 • Orink
 • I-Aicon